+385 21 553 730 info@trogir-kayak.com
de

Volledige dag speedboottour naar de Blauwe Lagune en 3 eilanden vanuit Trogir

Trogir Kayak - Sea kayak adventure Croatia > More adventures > Volledige dag speedboottour naar de Blauwe Lagune en 3 eilanden vanuit Trogir

Ontdek het eiland van Kroatië op de best mogelijke manier

Volledige dag speedboottour naar de Blauwe Lagune en 3 eilanden vanuit Trogir

 

Ga met ons mee op een dagtocht naar de Blauwe Lagune en 3 eilanden. Een ideale trip voor gezinnen en natuurliefhebbers. Pak je essentials en sluit je aan bij onze speedboottour in de ochtend. Eerst naar Drvenik Mali naar de Witte Lagune om te zwemmen en snorkelen. Deze lagune staat bekend om zijn kristalheldere water en prachtig zandstrand, perfect voor snorkelliefhebbers.

Vervolgens brengen we je naar een klein vissersdorp op Drvenik Veli. Daar kun je het eilandleven ervaren, waar markten en winkels een privilege zijn. Neem de tijd voor een korte koffiepauze en sightseeing. Als je wilt zwemmen, zijn er stranden in het stadscentrum.

Na dit prachtige, ongerepte dorp gaan we naar het eiland Šolta, naar het stadje Maslinica. De Blauwe Lagune is de beroemdste baai in dit gebied. Tijd voor lunch, sightseeing en zwemmen in het schone en heldere water. De laatste stop is de Blauwe Lagune, bekend om de natuurlijke omgeving en rustige sfeer. Geniet van snorkelen en zwemmen in de perfect blauwe zee. Een niet-commerciële tour waar je prachtige plekken en natuur ontdekt, lokale mensen ontmoet en iets leert over hun levensstijl.

Deze tour is ideaal voor gezinnen met kinderen en voor degenen die niet de hele dag op een boot willen doorbrengen. Elk doel is 20 minuten met de speedboot, zodat je meer tijd hebt om te verkennen, zwemmen en sightseeing en minder tijd op de boot.

Dit is de perfecte eiland-hop tour voor gezinnen !

 • Speedboat-to-Solta-Island
 • boat to 3 islands
 • White-Lagoon
 • Sandy-beach-Mali-Drvenik
 • Mali-Drvenik-white-lagoon
 • Speedboat-on-White-Lagoon
 • Island-Drvenik-Veliki-tours

Tour highlights

Witte Lagune - Mooie zandbaai perfect om te snorkelen

Eiland Drvenik Veli - Klein vissersdorp

Blauwe Lagune - Meest beroemde baai in de regio

Maslinica op het eiland Šolta - Groen eiland

Tour itinerary

 • 8:40 - Vertrek vanuit Trogir
 • 9:30 - 10:30 - Zwemmen en snorkelen in de Witte Lagune
 • 10:45 - 12:30 - Vrije tijd op het eiland Drvenik Veli
 • 13:00 - 14:40 - Vrije tijd in Maslinica op het eiland Šolta
 • 14:40 - 16:00 - Zwemmen en snorkelen in de Blauwe Lagune
 • 16:30 - Aankomst in Trogir

Tour Length: 8 uur

Meeting point

 • Fort Kamerlengo - Trogir-promenade 08:40

Fort Kamerlengo - aan de waterkant in het centrum van Trogir

Ontdek de Blauwe Lagune en 3 eilanden met onze dagtocht, perfect voor gezinnen en natuurliefhebbers. Sluit aan bij onze ochtend speedboottour naar de Witte Lagune op Drvenik Mali, beroemd om kristalhelder water en zandstranden. Vervolg naar het charmante vissersdorp op Drvenik Veli voor een koffiepauze en zwemmen in het stadscentrum.

Daarna richting het eiland Šolta, naar het schilderachtige Maslinica voor lunch en zwemmen in de Blauwe Lagune. Eindig in de serene Blauwe Lagune, bekend om zijn natuurlijke schoonheid.

Meeting point

 • Fort Kamerlengo - Trogir-promenade 08:40

Fort Kamerlengo - aan de waterkant in het centrum van Trogir

Schedule

Van 1 juni tot 1 oktober
Every Day

Als je een tour wilt boeken, controleer dan de beschikbaarheid via telefoon of e-mail. We zullen snel antwoorden

Price list

Volwassene: 70€

Kinderen tot 11 jaa: 65€

Price includes: Vervoer met comfortabele passagiersspeedboot, officiële Engels sprekende schipper, alle belastingen en btw, benzine inbegrepen

Useful tips

Naast een camera zijn hier enkele items die je nodig kunt hebben om je tijd tijdens de excursie optimaal te maken: Sportkleding, zwemkleding, zonnebrandcrème, zonnebril, handdoek, comfortabele wandelschoenen of sandalen, extra kleding om te wisselen. Na de zomer raden we ook aan een warme trui mee te nemen en gesloten, comfortabele schoenen te dragen.

Booking

Book Tours By Phone: +385 21 553 730 or +385 91 400 1284

E-mail: info@trogir-travel.agency